Tuin, dier, bakplezier!

Het verhaal van uw tuin en uw huisdieren begint bij Tuincentrum Rotselaar

Bij Tuincentrum Rotselaar winkelt u makkelijk voor uw dieren, tuin en om in uw keuken aan het bakken te gaan. Zowel professionelen als particulieren vinden hier hun vertrouwde merken om aan de slag te gaan. Met 850 vierkante meter winkelruimte en een ruime parking heeft u alles binnen handbereik.

Serres

In het tuincentrum vindt u een ruim aanbod aan serres in de meest uiteenlopende materialen en grootten. Vraag gerust naar bijkomend advies om uw keuze te maken.

Tuinmateriaal

Werken in de tuin wordt eens zo eenvoudig met behulp van het stevige tuinmateriaal uit de zaak. Leer de kwaliteitsvolle merken kennen in Rotselaar.

Planten

In het tuincentrum vindt u uiteraard ook kwaliteitsvolle planten om binnen en buiten aan te planten. Eénjarige planten tot bomen, het is allemaal beschikbaar.

Dierenvoeding

Uw dieren zullen smullen van de dierenvoeding uit het tuincentrum. De meest kwaliteitsvolle merken zijn aanwezig en dit voor uw huiskat tot de voeding voor uw ganse manege.

Tuinadvies

Aarzel niet om uw vragen te stellen aan de medewerkers. Zij staan tot uw beschikking voor gericht tuinadvies en om u verder te helpen.

Workshops

Eénmaal per maand kan u in het tuincentrum terecht voor een interessante workshop. In het voorjaar gaan deze infosessies meestal over tuinieren en soms komt een externe specialist advies en tips geven over een bepaald onderwerp. Hou de data in de gaten om u snel in te schrijven. De zaak is ook steeds bereid om mee te werken aan projecten van lokale lagere scholen.

 

Contact

Een bezoek aan het tuincentrum is steeds een nuttig moment. Rij er vandaag nog langs!

Tuincentrum Rotselaar
Clikc+