Het juiste adres om een serre te kopen

Voor tuiniers is er niets aangenamer om al vroeg in het seizoen of tot laat in de herfst eigen gekweekte groenten of fruit te oogsten. Door in het tuincentrum een serre te kopen te Rotselaar heeft u alles voor handen om er aan te beginnen.

Advies

In het tuincentrum vindt u serres in alle maten en vormen. Wanneer u bijvoorbeeld niet meteen weet welke serre te kopen, dan krijgt u gericht advies. U kan zelfs een afspraak maken waarbij medewerkers van de zaak in Rotselaar bij u komen kijken naar de omstandigheden van de locatie zodat u de juiste keuze kan maken.

Ruime keuze

Serres kunnen voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Daarom vindt u in het tuincentrum een ruim aanbod terug. Er staan toonmodellen in de zaak en u maakt kennis met het merk ACD Serre. Dit is een merk dat bekend staat om zijn sterke en duurzame kwaliteit. U heeft de keuze uit:

  • hoge serres
  • lage serres
  • plastic folie
  • glas
  • polycarbonaat

Monteren

Bij de aankoop ontvangt u alle informatie om de serre zelf te monteren. Maar u heeft ook de optie om de serre te laten leveren en te plaatsen. Er wordt voornamelijk verkocht aan particulieren. Landbouwserres voor professionele tuiniers worden meestal op maat gemaakt. Als de klant hierover vragen heeft, worden ze naar de juiste persoon doorverwezen.

Contact

Kom langs in het veelzijdige tuincentrum en bekijk alle mogelijkheden bij de afdeling serres.

Tuincentrum Rotselaar
Clikc+